Чотири місяці перебував в аварійному стані. Мова про міст в Костопільській тергромаді. Місцеві мешканці тамтешніх сіл неодноразово скаржились, що споруда в будь-який момент може обвалитися. Врешті, після розголосу ситуації, міст почали ремонтувати. Деталі знає Владислав Стецюк.

Так цей міст виглядав кілька тижнів тому. При в'їзді на споруду велика провалина. Нині, тут поставили нові елементи. А інші перехідні плити, що перебували в задовільному стані перемістили. Також у планах підняти підходи до мосту.

Нагадаємо, ремонт мосту на дорозі Костопіль-Яполоть мав розпочатися значно раніше. Однак, підрядник все ніяк не міг узятися за відновлення споруди. Мовляв, не виділяли кошти на ремонт. Державним та муніципальним органам довелось застосовувати тиск.

Місцевий активіст Ігор Гаврилюк каже, ремонт мосту справа хороша, однак залишається проблема лісовозів. Перед спорудою стоїть обмежувальний знак у 8 тонн. Однак, мостом продовжують користуватися вантажні автомобілі, тоннажність яких в рази перебільшує норму, за словами місцевих.

Начальник управління інфраструктури Костополя Дмитро Гаврилюк каже, аби розв'язати це питання, подадуть звернення в поліцію, аби врегулювати проблему багатотонних автомобілів на цій дорозі.

На мості мають встановити ще 6 нових перехідних плит. А до кінця цього тижня хочуть відкрити проїзд спорудою в обидві сторони.

Читайте також: У Рівному для поранених бійців організували мистецьку екскурсію