Про це розповіли в прокуратурі Рівненської області. Нагадаємо, ця дорожньо-транспортна пригода сталась у жовтні минулого року в Березнівському районі.

Тоді кортеж столичних чиновників, який повертався з відкриття нового центру для інвалідів та літніх людей, не розминувся з автомобілем «Опель». В результаті ДТП постраждали троє людей – серед них заступниця міністра праці та соціальної політики Ніна Дроздова, яка отримала забій хребта. Відразу після аварії працівники ДАІ поклали вину на водія «Опеля», який начебто не поступився дорогою кортежу.

За фактом ДТП порушили кримінальну справу. Наразі триває розслідування. Як розповіли в обласній прокуратурі, обставини аварії неоднозначні. Можливо, розповідає прокурор області, «Опель» втратив керування коли водій, поступаючись дорогою кортежу, виїхав на слизьке узбіччя.

Зокрема, експерти мають з’ясувати з якою швидкістю рухалась колона столичних чиновників, серед яких були і керівники Рівне нської області. Ще одне питання до слідчого – хто саме наказав організувати кортеж і чи законним було це рішення.