Більш як пів сотні дронів для 14 військових частин. Рівне передало чергову потужну партію безпілотників для військових. Окрім дронів, міська рада закупила для військових "Екофлоу". Нагадаємо, у Рівному провели вже 14 закупівель квадрокоптерів. Більше про це далі.

Більше п'яти десятків дронів та зарядні станції. Так виглядає чергова допомога від Рівного для 14 військових частин.

Це включають в себе Мавік 3Т, Мавік ПРО і ми купили більш як 30 штук це Мавіки, які будуть більш розвідувальними. Вони будуть направляти ФПВ чи будь-які інші дрони, які оператор буде визначати. Військові називають їх "матраци". Тобто, це дає можливість збільшити кількість розвідок, - повідомив Віктор Шакирзян, секретар Рівнеради.

Нагадаємо, у Рівному провели вже 14 закупівель квадрокоптерів. Віктор Шакирзян каже, нині, першочергове завдання - перемога. Тому щоденно працюють над тим, щоб підтримувати Сили оборони усім необхідним.

Ми всі розуміємо, що зараз йде війна не людей, а дронів. Тому кожен дрон це не втрачене людське життя. СТИК Дякуємо за надану допомогу і вона завжди буде служити Батьківщині, - каже один із військових.

За словами Віктора Шакирзяна, до кінця року планується ще декілька подібних передач для військових. Окрім матеріальної бази, Рівне виділяє субвенцію для наших захисників.

Читайте також: Литовські партнери Рівненщини придбали системи РЕБ для 104 бригади