Безготівковий проїзд у Рівному. Уже в наступному році в громадському транспорті міста може з`явитися електронний квиток. На першому етапі електронний квиток впровадять в комунальному транспорті тобто в тролейбусах і автобусах комунального підприємства Рівнеелектроавтотранс, всю необхідну для цього нормативну базу мають напрацювати до нового року. Більше про це далі у сюжеті.

А ще облік пільговиків, збільшення кількості громадського транспорту у пікові години та зменшення коли пасажиропотік низький.

Про впровадження електронного квитка в місті говорили й раніше, але жодних практичних кроків зроблено не було. Тепер же як заявляє виконувач обов?язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян це вже не декларації, а конкретний і дієвий план до впровадження сучасної системи перевезень в місті.

Крім електронного квитка місто планує ввести й карту рівнянина в тому числі й у вигляді електронного додатка. Яка дасть чимало переваг рівнянам і дозволить міській владі безпосередньо комунікувати з мешканцями.

 Читайте також: ДТП на Рівненщині: внаслідок автопригоди травмувався мотоцикліст