Навчатимуть пожежної, мінної безпеки, правил дорожнього руху та надання домедичної допомоги. У Рівному запрацював черговий клас безпеки. Його відкрили у гімназії №20. Більше про важливість подібних інтерактивних просторів - далі у сюжеті.

Ось так, із загадками та ребусами у Рівненській гімназії №20 відкрили клас безпеки. У громаді він шостий. Його поділено на декілька зон. Серед яких зона безпеки життєдіяльності, мінної, пожежної безпеки. Заняття проходять не тільки у форматі лекцій, а й ігор, це кажуть діти, полегшує вивчення необхідних правил.

Основне завдання класу безпеки полягає у навчанні школярів правил пожежної, мінної безпеки, навчити надавати першу медичну допомогу, а також ознайомити з алгоритмом дій у разі надзвичайних ситуацій.

Директорка Рівненської гімназії №20 запевняє, дбають про безпеку своїх учнів. На базі навчального закладу працює не тільки клас безпеки.

Подібні класи будуть відкривати й на далі, не тільки в громаді, а й в усьому регіоні. Додамо, на облаштування кабінету було використано 175 тисяч гривень з міського бюджету.

Читайте також: У Дубенському районі правоохоронці виявили нетверезого комбайнера