Відсвяткував 44-річчя і на наступний день загинув. Рівне попрощалося із військовим Вячеславом Борейчуком. Чоловік приєднався до лав Збройних Сил у березні 2023-го. Разом із побратимами пройшов найгарячіші населені пункти Донеччини. На жаль, В'ячеслав загинув у ДТП, на Сумщині, куди перевели його підрозділ.

Майдан Незалежності у сльозах та смутку. Рівне віддає останню шану мужньому захиснику Вячеславу Борейчуку.

В'ячеслав Борейчук рівнянин. Отримав фах токаря в одному з місцевих професійно-технічних училищ. Згодом відслужив строкову службу в армії на Хмельниччині. Багато часу працював водієм, керував таксі, розвозив хліб. А останні роки – підпрацьовував різноробочим.

У березні 2023 року В'ячеслав отримав повістку. Він не вагався, відразу вирушив до військкомату, аби стати до лав Збройних сил України.

В'ячеслав разом із побратимами пліч-о-пліч пройшли найгарячіші населені пункти Донеччини: Кліщіївку, Бахмут, Часів Яр, Нью-Йорк. А нещодавно підрозділ, де служив наш земляк, перевели на Сумщину.

На жаль, 7 вересня, на наступний день після свого дня народження, 44-річний сержант В'ячеслав Борейчук загинув у ДТП на Сумщині. Поховають його на кладовищі Тинне.