На Рівненщині попрощалися з Сергієм Переходьком з Вараської громади. Про це інформують в Рівненській ОДА.

Військовослужбовець народився у селищі Рафалівка. Навчався у Вараському ліцеї № 4, у ПТУ ВП РАЕС отримав професію зварювальника. У Харківському національному університеті внутрішніх справ здобув освіту за спеціальністю «Менеджер організацій, постачальник військ в тилу».

Свій військовий шлях розпочав у 2016 році на посаді стрільця у складі 30-ої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Попри поранення та контузії, у липні 2022 року пішов добровольцем захищати державу. Воював навідником у складі 25-ої окремої повітрянодесантної бригади. Брав участь у боях на Донецькому, Луганському, Сумському напрямках. У червні 2023 року за станом здоров’я був переведений до 91-ого окремого полку підтримки інженерних військ на посаду робітника-підсобника.

4 вересня під час лікування у лікарні м.Суми військовий помер. Сергію назавжди 39 років… У захисника залишилась мама, яка з перших днів повномасштабного вторгнення активно волонтерить та допомагає бійцям на передовій… Поховали військового на Алеї Героїв кладовища села Стара Рафалівка.