Постріли, вибухи та нальоти авіації. Так пройшли навчання військових на Рівненщині. Тренування наблизили до екстремальних умов. Усе, аби наші захисники були готові до справжніх бойових дій. Подробиці, далі у сюжеті.

Розкидані нутрощі тварин, вогонь та вибухи. На Рівненщині пройшли навчання військових. Головна мета психологічно підготувати воїнів до справжніх боїв.

Військовослужбовці проходили смугу перешкод, яка складається з 26 елементів. Її протяжність 750 метрів. Тут і повзання під колючим дротом, проходження болотистої місцевості та навіть виконання вправ на висоті.

Рухаються курсанти двійками. Кожен боєць прикриває своїх побратимів. Навчають як правильно пересуватися при наступі, або відході, та як прикривати сектори.

Курсанти розповідають, проходити навчання в умовах стресових ситуацій не просто. На бійцях застосовували димові завіси, імітували атаки дронів та скиди боєприпасів. Під час тренувань моделювали раптові ситуації та фактор нестачі часу.

Такі навчання - основа для військовослужбовців. Під час тренувань вони формують в собі психологічну стійкість та готовність до введення бойових дій. Також, навчання дають змогу опанувати потрібні навички, що в майбутньому можуть зберегти життя.