Сім років за ґратами перебуватиме сарненчанин за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненської області.

Торік поліцейські задокументували два факти збуту 25-річним сарненчанином особливо небезпечних психотропів.

Чоловік замовляв наркотики через телеграм-канал та забирав їх у вигляді закладок. За місцем свого проживання фасував «товар» на продаж.

Так, у листопаді, зловмисник збув за 1000 гривень кілька доз психотропу «PVP», обіг якого заборонено, а в грудні за аналогічний товар отримав 2000 гривень.

25-річного жителя Сарн затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру, а суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою, — зазначають правоохоронці.

Крім того, під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що дилер використовував кошти, здобуті від незаконного обігу психотропних речовин для купівлі нового «товару». Тож слідчі повідомили йому про підозру ще й у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 306 КК України.

Днями суд виніс вирок у справі: сім років за ґратами з позбавленням права обіймати посади чи займатися діяльністю, що пов’язана з доступом до наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів терміном на два роки, з конфіскацією майна.

Читайте також: Неповнолітню рівнянку розшукують рідні та правоохоронці