Шашлики, вироби з меду та концерти. У Рівному пройшов фестиваль їжі. До обласного центру приїхали ресторатори з усієї країни. На заході збирали кошти для українських захисників. На фудфесті побували і наші журналісти.

 Музика, смаколики та військові трофеї. У Рівному пройшов фестиваль їжі. До обласного центру приїхали десятки рестораторів з усієї країни. Михайло працює мангальщиком у реберні. Розповідає, як правильно готувати м'ясо.

Михайло вперше бере участь в фестивалі їжі. Чоловік каже, хотів доєднатися, адже захід має благодійну мету.

Марія прийшла разом з донькою на фестиваль їжі. Вже встигли посмакувати ласощами. Тепер купують сувеніри 241 бригади. Хочуть підтримати військових.

241 бригада воює в найгарячіших точках. На фестивалі збирають кошти на дрони. Військовослужбовиця Тетяна каже, зараз це невід'ємна частина війни.

Також охочі могли кинути дротика у російського солдата й витерти ноги у прапор окупанта.

На фестивалі представили багато цікавої продукції. М'ясні вироби, мед, алкогольні та безалкогольні напої. Рівняни кажуть, такі благодійні фести важливі у час війни.

Фестиваль тривав 2 дні. Публіку розважали українські діджеї та співаки. Вхід вартував 150 гривень. Частину зібраних коштів передали 150 окремій механізованій бригаді.

Читайте також: Центральні фонтани Рівного працюватимуть ще у вересні та жовтні