Вибух гранати у будинку, зіткнення автівки та бензовоза, смертельний наїзд на велосипедиста і масштабна пожежа на півночі Рівненщини. Що трапилось в області цими вихідними - далі у короткому огляді від наших журналістів.

Розтрощена автівка у кюветі, а водій загинув. Це наслідки нічної аварії між легковиком ауді та бензовозом, що трапилась на трасі у Сарненському районі.

Водій автомобіля «Audi A6», 27-річний житель села Чудель, із невстановлених поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з бензовозом під керуванням 37-річного мешканця Житомирської області. Внаслідок ДТП кермувальник легковика загинув на місці події: його із понівеченого авто деблокували рятувальники. Водій вантажівки не травмувався, - повідомила Марія Юстицька, речниця ГУНП в Рівненській області.

А ось це Костопільська громада. Пенсіонер на мотоциклі наїхав на велосипедиста, який лежав на проїзній частині.

Водій мотоцикла «Viper», 72-річний житель Костополя, допустив наїзд на чоловіка, який разом із велосипедом лежав на проїзній частині. Внаслідок наїзду мотоцикліст впав та травмувався. Його із забоями та ранами госпіталізували. Велосипедиста доставили до медзакладу, де під час проведення реанімаційних заходів він помер. Поліцейські встановлюють його особу, - каже Марія Юстицька.

2 дні на Півночі Рівненщини рятувальники ліквідовують пожежу. Усе через загоряння сухої трави, чагарника та лісової підстілки. Гасять пожежу понад 100 чоловік. Долучаються і місцеві жителі.

На Гощанщині у приватному будинку вибухнула граната. На той момент у помешканні був один лише пенсіонер. Він загинув. Поліцейські з'ясовують, де чоловік взяв боєприпас.

А у Рівному в ДТП травмувався неповнолітній мотоцикліст. За версією поліції водій БМВ не пропустив двоколісного. Внаслідок зіткнення 17-річного хлопця з множинними переломами, розривом селезінки та внутрішньою кровотечею госпіталізували до лікарні.

Читайте також: Кидав собаку об землю: на Рівненщині розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною