У селі Зелений Дуб на Рівненщині є ферма й садиба, де активно розвивається зелений туризм.

 Як зауважують в Управлінні культури і туризму Рівненської ОДА, задля ознайомлення людей із можливістю відпочинку у приватних господарствах сільської місцевості тут розроблено низку цікавих маршрутів, що включають активний відпочинок, оздоровлення, релаксацію на природі та красиві фотосесії.

Власники ферми і садиби "Зелений Дуб" сім’я Кардаш займається вирощуванням овець і кіз, а також виготовленням молочної продукції. Екскурсія в це мальовниче місце охоплює прогулянку територією ферми, спілкування з вівцями й козами, дегустацію сирів і меду, прогулянку до лабіринту. Окрім того, тут можуть організувати шашлики та запропонувати придбати власну продукцію.

У «Зеленому Дубі» є можливість орендувати приміщення зі всіма зручностями для більш тривалого відпочинку. Із садиби можна здійснювати захопливі одноденні пішохідні та велосипедні походи. Мальовничі заповідні лісові масиви на захід і північний схід від села належать до Національного природного парку "Дермансько-Острозький". Парк займає частину Малого Полісся, Кременецьких гір і Мізоцького кряжу.

"Розмаїття та оригінальність мальовничих ландшафтів, унікальний рослинний та тваринний світ робить його особливою територією України. Це унікальне місце в країні не лише з природничої точки зору, це також своєрідний історико-культурний заповідник держави. Тут знаходяться визначні пам'ятки історії та архітектури національного і європейського значення. Цей край є свідком національно-визвольних змагань українського народу за свою свободу і незалежність", - зауважують наприкінці.