Вже цієї неділі Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти, а також Рівненська мала академія наук учнівської молоді чекають дітей та підлітків на щорічному заході – Дні відкритих дверей.

Школярі матимуть можливість дізнатися про роботу цих закладів обласної ради, а саме - які можливості для власного розвитку там можна отримати.

Так, у Центрі НПВ та позашкільної освіти ознайомлять з гуртковою роботою, проведуть екскурсію, розкажуть основні правила та принципи облаштування туристичної стоянки, проходження смуги перешкод та про інші цікаві речі. Діти зможуть обрати цікавий напрямок додаткової освіти для гармонійного розвитку і змістовного дозвілля. Зауважимо, що заняття в центрі безкоштовні. Тут запрошують діток віком 5-18 років.

День відкритих дверей відбудеться вже цієї неділі, 8 вересня, з 11:00 до 14:00. Адреса: Рівне, вул. Чорновола, 79-Б (колишня станція юннатів).

Цього ж дня з 10:00 до 15:00 своїх майбутніх учнів чекають і в Рівненській малій академії наук учнівської молоді. Розташований заклад у Рівному за адресою: вул. С.Петлюри, 17 (Будинок вчених).

Зауважимо, що це єдиний в області заклад, який надає позашкільну освіту за дослідницько-експериментальним напрямом, а це — можливість реалізовувати себе в науці, експериментувати та створювати.

Вік дітей, які можуть навчатися в РМАНУМ – 12-17 років. Тут працює 69 секцій 12 наукових відділень: математики, економіки, фізики, астрономії, хімії, біології, екології, аграрних наук, філології, літературознавства, історії, наук про Землю, філософії, суспільствознавства, інформаційних технологій, інженерії та матеріалознавства. 

Про це повідомила пресслужба Рівненської облради.

Читайте також: В Острозькому замку відкриється виставка «Орша 1514: Тріумф волі і єдності»