Знову сморід. За 4 місяці рівняни понад 250 разів поскаржилися на неприємний запах у місті. Були звернення й про забруднення ґрунту. Одну з таких скарг перевірили фахівці Державної екологічної інспекції Поліського округу. Вони виявили стік води, що схожий на каналізаційні стоки. Грунт відібрали для проведення лабораторних досліджень.

Знову неприємні запахи. Понад 250 скарг про забруднення природного середовища надійшло до рівненського міськвиконкому та ОВА. Одне з таких звернень стосується і забруднення ґрунту. Перевіривши вказану адресу, фахівці виявили стік води, що схожий на каналізаційні стоки.

Приблизна територія забруднення, а вулиці Київській понад 200 метрів квадратних. Після проведення лабораторних досліджень проб ґрунту всі матеріали будуть скеровані до правоохоронних органів.

Та все ж найбільше рівняни скаржилися на неприємні запахи. Особливо у вечірню пору. У Департаменті інфраструктури та благоустрою запевняють — шукають розв'язання проблеми.

Подібні звернення надходять регулярно. У відділі екологічної безпеки Рівного запевняють — перевіряють усі скарги.

Зокрема, масово надходять звернення зі Шпанівської ТГ. У зв?язку з цим було прийнято рішення підготувати звернення від Рівненської міської ради до правоохоронних органів щодо перевірки фактів забруднення атмосферного повітря на території Шпанівської територіальної громади, які можуть створити небезпеку для життя, здоров’я людей та довкілля у Рівненській міській територіальній громаді.