Танці на столах. На Рівненщині розгорівся скандал через гучне святкування лікарів. Медики влаштували закриту вечірку після завершення науково-практичної конференції, яка проходила у Рівному для українських та закордонних спеціалістів. Відео гуляння потрапило у соцмережі й обурило жителів Рівненщини. Не сподобалася форма святкування і місцевій владі. Чим усе закінчилося, дивіться далі у сюжеті.

Так під запальну українську пісню веселились медики Рівненського обласного протипухлинного центру. Закриту вечірку організували з нагоди завершення науково-практичної конференції на тему "Актуальні питання радіаційної онкології в Україні". Відбувалася вона з 21 по 22 серпня в одному із готельно-ресторанних комплексів поблизу Рівного. Захід зібрав не лише українських експертів та спеціалістів, а й закордонних.

Через тиждень по тому відео із танцями медпрацівників на своїй сторінці у Фейсбук опублікувала рівненська журналістка Ольга Підгорецька. Це змусило відреагувати місцеву владу.

Після звільнення виконувати обов`язки керівника протипухлинного центру буде завідувач абдомінального відділення цього медзакладу - Сергій Михайловський. Що ж до пацієнтів то їм як і раніше надають усю необхідну допомогу.

Ситуацію, яка виникла тепер уже екскерівник протипухлинного центру Григорій Максим`як прокоментувати не зміг. Спершу посилався на зайнятість, а опісля й зовсім не відповідав на телефонні дзвінки журналістів.

Читайте також: Призначено нового керівника Рівненського обласного краєзнавчого музею