Тому запрошує всіх охочих, від професійних фотохудожників до аматорів, взяти участь у фотозмаганні. Роботи прийматимуться вже з березня.

"Я люблю своє місто, я люблю свій край" - під такою назвою з першого березня стартує кубок Рівного з фотографії. Головна умова змагань — на світлинах має зображатись Рівне та область. А чи буде це пейзаж, портрет, чи інший жанр - значення не має.

Обиратимуть переможців у шести номінаціях, серед яких "природа", "події" та "діти". Обмежень у подачі світлин немає, адже конкурс проводитиметься за міжнародними правилами. Розміщення однієї фотокартки вартує 20 гривень. Це слугуватиме своєрідним фільтром надсилання робіт, крім того покриє частину витрат на конкурс - розповідає Олександр Харват. Визначатиме переможця кваліфіковане журі з різних міст України. Враховуватимуть і голосування в мережі інтернет.

Світлини прийматимуть до 5 липня. А вже на День Незалежності оголосять переможця. Фото ж, котрі пройдуть відбір для експозиції, будуть розміщенні в альбомі кращих світлин конкурсу.