257 людей. Саме стільки ВПО приїхало на Рівненщину сьогодні, 13 евакуаційним потягом. Це найбільша евакуація за весь час. Люди тікають від постійних обстрілів та руйнувань. Більше про життя евакуйованих у Донецькій області — далі у сюжеті.

На Рівненщину продовжують прибувати ВПО. 13 евакуаційним потягом приїхало 257 людей. Серед них Віталій з дружиною. Забрали з собою і пса. Залишити не могли, адже він частина сім'ї. Каже, евакуюються вже вдруге. Спершу з Волновахи до Покровська, сьогодні до нашої області. Каже, перебувати у рідному місті вже не можливо

Віталію 53 роки. Має інвалідність. Більшу частину свого життя працював шахтарем. Роботи тривала й з початком військових дій. З болем каже, втратив усе задля чого працював.

Перебувати у рідному місті страшно. Марина розповідає, у неї троє дітей. Зберегти їхнє життя — це найважливіше. Та рятуються не всі.

Марина надіється — війна скоро закінчиться та вони зможуть повернутися у рідне місто. Поки привезли тільки необхідні речі та планують залишатися на Рівненщині

ВПО забирають з собою тварин. Залишити не можуть нікого. Олена, привезла дворічну собаку Лоту та чотирьох котів. Перебувати у рідному місті страшно. Та й побутові умови стають все складнішими.

Вікторія з сім'єю евакуюється вже вдруге. У неї троє дітей. Розповідає залишати рідний дім було важко.

Найбільша кількість людей сьогодні прибула на Рівненщину. Серед них 143 родини. 45 дітей і 3 осіб з інвалідністю. Для ВПО надається необхідна допомога на перший час.

Розмістили евакуйованих у 7 громадах Рівненського району. Варто додати з початку року евакуаційними поїздами на Рівненщину прибуло 910 жителів Донеччини. Рівненщина готова й надалі приймати ВПО.