Представниками цього підприємства здійснили рейд до злісних неплатників, які винні водоканалу більше 500 гривень. А таких у нашому місті понад три тисячі.

Мешканці цього будинку заборгували за воду майже 1300 гривень. Працівники Рівне водоканалу сьогодні вкотре прийшли до боржників.

Спершу вирішили попередити про це мешканців будинку. Втім одна хвіртка була зачинена на замок. З іншого входу також ніхто не відчинив. Натомість сусіди вийшли без вагань.

Поки сусіди характеризують сусідів, водопостачальники працюють. Від сьогодні у боржників перекрита каналізація. А тому користуватися ванною та туалетом у будинку не можна. Всі стоки залишатимуться у помешканні.

Повернути собі благо цивілізації боржники зможуть коли погасять борг і додатково заплатять за підключення до мережі. Повідомлення про це побачать у хвіртці. Загалом у Рівному більше трьох тисяч боржників, які мають несплату за водопостачання понад п'ять сотень гривень.

Всі вони вже найближчим часом також можуть чекати на візит працівників Рівне облводоканалу. Аби цього не сталось, останні вкотре просять рівнян розрахуватись за спожиті послуги.