Ще один світлофорний об'єкт у Рівному забезпечений резервним живленням. Про це повідомляють в Рівненській обласній державній адміністрації.

КП "Міськсвітло" Рівне продовжує працювати над підвищенням надійності роботи світлофорних об'єктів у місті.

Нещодавно було проведено роботи з обладнання резервного живлення світлофорного об’єкту на перехресті проспекту Миру та вулиці Симона Петлюри.

Зокрема, було проаналізовано трансформаторні підстанції (ТП), які живлять цей світлофорний об'єкт, та обрано ТП, яка відключається в іншу чергу, аби мінімізувати ризик одночасного збою обох джерел живлення. Також провели кабель живлення до резервного ТП та підключено реле вибору фаз.

Так, під час планового відключення електроенергії було успішно протестовано і перевірено автоматичне переключення світлофорів на резервне живлення. Тепер навіть під час відключень електроенергії світлофори на цьому перехресті продовжуватимуть регулювати дорожній рух, забезпечуючи безпеку водіїв та пішоходів.

КП "Міськсвітло" і далі працюватиме над розширенням мережі світлофорних об'єктів, обладнаних резервним живленням, аби забезпечити їх безперебійну роботу.

Читайте також: На Дубенщині правоохоронці відсторонили від керування нетверезого водія