На шостому етапі другого сезону всеукраїнських змагань серед ветеранів та військовослужбовців "Сильні України", збірна команда Рівненщини повернулась зі Звягеля, Житомирської області з медалями. Про це повідомляють в Рівненській обласній раді.

Цього разу Володимир Климов у ейрбайку посів 1 місце, у веслуванні на тренажері та жиму штанги 60 кг лежачи на рази - 3 місце; Євген Лисенко у жимі лежачи штанги виборов 1 місце, у веслуванні на тренажері - 2 місце; Павло Коритнюк в жимі штанги лежачи посів 2 місце, у поштовху гирі - 3 місце.

Інші члени команди також продемонстрували високий рівень підготовки та сильне прагнення до перемоги, що дає надію на успіх у майбутніх змаганнях.

Голова обласної ради Андрій Карауш висловив подяку нашій збірній за їхній внесок у перемогу.

Дякую хлопцям, дякую тренерському складу в особі стронгмена-рятувальника Ігоря Головка та капелана Дениса Єгорова за проведену велику роботу з ветеранами у спортивній реабілітації та підготовці до змагань, - написав він у телеграм-каналі.

Цьогоріч змагання вже відбулися в Дніпрі, Одесі, Хмельницькому, Кропивницькому та Полтаві. Завершальний етап планується у Рівному.

Читайте також: Після перерахунку коштів "продавці" зникли: шахраї ошукали ще трьох жителів Рівненщини