Вбивство знайомої та декілька ДТП з постраждалими. Вихідні на Рівненщині виявилися не спокійні. Допомагати людям довелося як правоохоронцям, так і рятувальникам. Більше, дивіться далі.

В місті Дубно чоловік забив каменем свою знайому. Трапилося це вночі 11 серпня. За скоєне йому загрожує до 15 років за гратами.

Працівники поліції з’ясували, що о 2 годині тієї ж ночі жінка разом із заявником, його 50-річною знайомою та нападником розпивали алкогольні напої. Під час словесної суперечки жінка нецензурно обізвала 49-річного дубенчанина. Той розлютився, схопив камінь та почав наносити їй удари по голові. Присутні спробували захистити потерпілу, однак нападник залякав їх, тож ті втекли. Коли ж уранці повернулися, виявили 47-річну місцеву жительку без ознак життя. Зловмисника поліцейські розшукали на одній із вулиць райцентру: він був у закривавленому одязі. Ним виявився раніше судимий за вчинення майнових злочинів 49-річний мешканець Дубно, - повідомила Марія ЮСТИЦЬКА, речниця ГУНП в Рівненській області.

А на Сарненщині у власній оселі мало не згорів чоловік.

11 серпня о 06:28 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Люхча Сарненської тергромади Сарненського району. Під час гасіння в одній із кімнат вогнеборці виявили власника будинку. Чоловіка 1971 року народження негайно було винесено на свіже повітря та передано працівникам швидкої медичної допомоги. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах дерев?яного житлового будинку по всій площі, знищено 20 м.кв. перекриття, меблі, побутову техніку та речі домашнього вжитку, - повідомила Олеся ОСИПЧУК, речниця ГУ ДСНС в Рівненській області.

Крім того, лише за добу в області сталося три дтп з мотоциклістами. Зокрема, в селі Тучин керманич двоколісного збив неповнолітню велосипедистку, яка рухалась йому назустріч. Обоє з переломами кісток обличчя потрапили у лікарню.

Близько 20:30 на автодорозі у селищі Клевань водій мотоцикла «Loncin», 16-річний житель Волині, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Dacia Logan». Кермувальника госпіталізували до лікарні із переломом ноги. Близько 20:40 на автодорозі поблизу села Ремчиці Сарненського району водійка автомобіля «Audi A4», 22-річна місцева жителька, виконуючи маневр повороту ліворуч, не надала переваги в русі та допустила зіткнення із мотоциклом «Lifan» під керуванням 19-річного жителя села Цепцевичі. Мотоцикліста та пасажирку, 17-річну односельчанку із множинними переломами й забоями госпіталізували до лікарні, - повідомила Марія ЮСТИЦЬКА.

Внаслідок аварії поблизу села Городище допомога лікарів знадобилася чотирьом людям.

Слідчий встановив, що водій автомобіля «Volvo», 39-річний рівнянин, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із автомобілем «BMW 530» під керуванням 25-річного мешканця села Городище. У водія «BMW» медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а у його пасажира, 25-річного жителя обласного центру —закритий перелом стегна. Водій автомобіля «Volvo» отримав переломи кісток ноги. У його 40-річного пасажира — забої. Від госпіталізації останній відмовився.

Правоохоронці вкотре закликають дотримуватися правил дорожнього руху. Їх виконання допоможе зберегти життя та здоров`я водіям, їх пасажирам та пішоходам.

Читайте також: Завищив тариф на теплопостачання: перед судом постане підприємець, який заволодів майже 300 тисячами гривень