Поразка, за яку не соромно. Рівненський «Верес» провів матч проти київського «Динамо». Втім, народний клуб зазнав першої поразки у сезоні на домашньому стадіоні. Попри пропущені 2 голи у першому таймі, «Верес» показав боротьбу фаворитам. Про курйозність, атмосферу та результат - далі.

"Верес" - "Динамо". Понад 3 тисячі глядачів прийшли, аби побачити цей матч на власні очі. Трибуни у Рівному були заповнені майже повністю.

Матч розпочався із агресивних атак столичного клубу. Вже за перші 10 хвилин "Динамо" мало дві хороші нагоди, аби вийти вперед. Але "Вересу" щастило. Допоки Микола Шапаренко не завдав елегантного удару у дальній кут.

Практично одразу Микола Шапаренко міг оформити дубль, але дивом не влучив у площину воріт метрів з п?яти! Потім Роман Гончаренко з порожніх воріт вибив м?яча, страхуючи свого голкіпера! І все ж перед перервою гості забили ще.

По перерві Олег Шандрук заспокоїв своїх підопічних. Хоча "Динамо" продовжувало домінувати на полі. Але шанс "Вересу" у цьому матчі подарував голкіпер киян. Руслан Нещерет намагався вибити м'яч зі своєї штрафної. Однак влучив у Владислава Шарая, який зіграв до останнього в цьому моменті.

Верес повірив у себе і під рев трибун рушив вперед рятувати гру. Хід матчу змінила і злива, яка накрила стадіон. Зрівняти рахунок у матчі рівняни могли на останніх хвилинах. Однак, сейв воротаря "Динамо" врятував від пропущеного. Ба більше, подарував на стовідсотковий гол-відповідь. Але гравець "Динамо" не влучив у порожні ворота. Відтак 1:2. Верес вперше у сезоні програє вдома.

Читайте також: Команда ветеранів Рівненщини здобула медалі на змаганнях «Сильні України»