Фото з фейсбук-сторінки Віталія Люшина
Про чергові кадрові зміни повідомив в.о. міського голови Рівненської територіальної громади Віктор Шакирзян у своєму телеграм-каналі.

Сьогодні представив колективу нового керівника Департаменту економічного розвитку Віталія Люшина. Це керівник із досвідом, який вміє працювати та знає, як досягати результатів. Переконаний, що зовсім скоро Віталій Григорович проявить себе на новій посаді!

А поки, зичу успіху та акцентую - на жаль, часу на «розкачку» зовсім мало, тому чекаємо позитивних результатів вже найближчим часом! - написав Віктор Шакирзян.

Довідково: Віталій Люшин народився 13 квітня 1977 року в селі Колодязне Березнівського району Рівненської області. Громадянин України.

Освіта: вища, закінчив у 2001 році Рівненський державний технічний університет за спеціальністю „Землевпорядкування та кадастр”, здобувши кваліфікацію інженера-землевпорядника. У 2015 році здобув науковий ступінь кандидата економічних наук.

За інформацією сайту "Рівняни", свою трудову діяльність розпочав з березня 1999 року спеціалістом Госпрозрахункового виробничого бюро при відділі земельних ресурсів Березнівського району.

З серпня 2000 року по жовтень 2002 року працював на посаді головного спеціаліста Березнівського районного відділу земельних ресурсів.

З жовтня 2002 року по лютий 2003 року – провідний експерт-оцінювач комунального підприємства „Березнівське районне бюро технічної інвентаризації”.

З 2003 по 2008 роки працював на посадах спеціаліста, заступника начальника та начальника Березнівського відділу земельних ресурсів.

З липня 2009 року по грудень 2015 року – директор Державного підприємства „Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою”.

З лютого 2016 року по квітень 2016 року – фізична особа-підприємець.

З липня 2016 року по березень 2017 року працював на посаді директора технічного ТзОВ „Березне-Землемір”.

З 27 березня 2017 року розпорядженням Президента України був призначений головою Березнівської районної державної адміністрації Рівненської області.

Нагадаємо, 7 серпня у Рівненській міській раді озвучили нові кадрові призначення.