Гаряча вода є не у всіх містах України, до того ж, можливі часті профілактичні ремонти, або навіть і поломки. Тому використовують альтернативне рішення – електричний водонагрівач, що також називається бойлером. Оптимальним варіантом буде накопичувальний бойлер на 80 літрів, що забезпечує постійний доступ до гарячої води відповідного об'єму.

Застосування водонагрівача дозволить містити певний запас теплої чи гарячої води. Кожен бойлер на 80л. можна регулювати за температурним діапазоном. Наприклад, у літню пору можна утримувати мінімальну планку, а взимку забезпечити нагрівання до вищої температури. Основою нагріву є ТЕН, який може бути сухим чи мокрим.

Правила вибору бойлера

Цю техніку потрібно підбирати виходячи з великого набору параметрів та характеристик:

  1. Спосіб встановлення. Вони можуть бути підлоговими та настінними, при цьому останні найбільш актуальні та популярні. Порожній бойлер важить близько 20 кг, тому потрібно правильно розрахувати і проаналізувати варіанти;
  2. Розташування. Варіанти можуть бути горизонтальними чи вертикальними. Підвішений під стелею горизонтальної форми бойлер звільнить багато місця, але найчастіше вибирають вертикальні варіанти на стіну;
  3. Форма. Циліндрична чи прямокутна форма – стандартне рішення. Для маленьких приміщень можна вибрати тонку модель Slim;
  4. Потужність та час нагрівання. Основою нагрівання є ТЕН чи електричний нагрівач. Висока потужність забезпечує швидке нагрівання, хоча всі бойлери мають відносно однакові показники.

Додатково потрібно оцінити вид бака, що використовується. Він виготовляється з металу, а зсередини покриття доповнюється емаллю або склокерамікою. Використовується один ТЕН чи пара. Вони можуть бути мокрими або сухими, у першому випадку є контакт із водою, а в другому випадку він захищений скляною колбою. Термометр для вимірювання температури стрілочний або електричний.

C:\Users\Tweak\Desktop\ariston-sg1-80.jpg

Де купити бойлер на 80 літрів?

Інтернет-магазин VENCON запропонує величезну кількість варіантів бойлерів у тому чи іншому виконанні. Окрім продажу, надається послуга установки під ключ, що дозволить отримати комплексний підхід до справи. Компанія є офіційним сервісним центром великої кількості виробників, що дозволить додатково отримати якісне обслуговування та сервіс.

По кожному бойлеру є детальний опис, технічні характеристики та фотографії для зручності візуальної оцінки. За бажанням можна розраховувати на додаткові консультації від менеджерів та представників компанії.