Більше втратили ніж здобули. Рівненський Верес зіграв внічию з Карпатами у домашніх стінах. Фінальний свисток зафіксував рахунок 0:0. Хоча саме рівняни впродовж матчу були набагато ближчими до перемоги. Як відбувався поєдинок бачив наш Павло Невесенко.

Дощова погода на авангарді зустріла команди та вболівальників у 1 турі чемпіонату України з футболу між "Вересом" та "Карпатами". Користуючись погодними умовами Вересівці відразу почали бити по воротах Карпат. Декілька спроб було від Віталія Дахновського. Найнебезпечніша на 12 хвилині, коли ударом з лівого флангу Віталійю не вдалось переграти кіпера карпат. Потому непоганий момент мав Владислав Шарай, втім трішки завозився з м'ячем. Відкривати рахунок у матчі мав Марко Мрвальєвич, втім і цього разу Олександр Кємкін був на висоті.

До кінця першого тайму на полі тривала боротьба, декілька разів рівняни пробивали по воротах Карпат, втім забити господарям так і не вдалося.

У Другому таймі Карати трішки активізувалися, втім особливо небезпечних моментів біля воріт рівнян не мали. Натомість Вересівці кілька небезпечних моментів створили. Після обрізки воротаря Карпат чудовий момент мав бразилець Яго Сікейра.

Матч Верес завершував у чисельній більшості. ЯН Костенко за грубий фол отримав друге попередження. Втім, вирвати перемогу червоно-чорні не встигли. Наставник Вереса Олег Шандрук розповідає, гравці команди були засмучені тим/, що не вдалося здобути три очки у дебютному матчі прем'єр-ліги.

Як наслідок Верес здобуває перше очко у чемпіонаті. Наступний свій поєдинок рівняни проведуть цієї п'ятниці 9 серпня. У Рідних стінах вони зіграють проти столичного динамо.

Читайте також: У Рівному майбутніх батьків запрошують на безоплатні заняття