Вбивство, смертельні аварії та нещасний випадок внаслідок пожежі власного будинку. Вихідні на Рівненщині виявилися досить не спокійні. Наші журналісти поспілкувалися з мешканцями будинку де вбили людину та послухали розповіді свідків того, що трапилося. Більше про цю та інші події, дивіться далі у сюжеті.

3 серпня у даному дворі сталося вбивство. Неповнолітній хлопець декілька разів вдарив ножем 27-річного чоловіка. Ось як про подію розповідає матір вбитого.

У загиблого лишилося двоє маленьких дітей. Свідки події в соціальній мережі телеграм повідомляють, що 27-річний чоловік часто словесно ображав підлітка, а в той день і взагалі почав душити юнака його ж курткою. Опитані нами люди бачили про злочин знають.

Тепер усі обставини події встановлюють правоохоронці. 16-річний хлопець затриманий.

А на Сарненщині через пожежу в оселі загинула її власниця. Жінку ще намагалися врятувати медики, однак та померла.

А на Дубенщині внаслідок наїзду автівки, загинув пішохід.

Ще одна смертельна аварія сталася неподалік селища Гоща. Там водій автомобіля з`їхав з дороги та врізався у стовп. Від отриманих травм він загинув на місці події.

Правоохоронці вкотре нагадують про необхідність дотримуватися правил дорожнього руху. Їх виконання допоможе зберегти життя та здоров`я керманичам авто, пасажирам та пішоходам.

Читайте також: ДТП у Рівненському районі: внаслідок автопригоди постраждав мотоцикліст