Рівненський Верес провів відкрите тренування перед стартом чемпіонату України у прем'єр-лізі. Аналізуючи підготовчі збори команди керманич Вересу Олег Шандрук розповів, в цілому зборами задоволений, якщо говорити про тренувальний процес.

Також наставник народної команди додає, головне завдання на сезон, налаштовуватись на перемогу у кожному конкретному матчі. Сподівається, що команда уникнути перехідних матчів та посяде гідне місце у турнірній таблиці.

Один з новачків Рівненського Вересу Руслан Степанюк добре знайомий для місцевих вболівальників. Свого часу Руслан вже успішно виступав за народну команду. Перейшов до Вересу на правах вільного агента після полтавської Ворскли.

Ще один новачок Вереса - 25-річний голкіпер Андрій Кожухар. Він підписав з рівнянами трирічний контракт. Перейшов до команди з Львівських Карпат. Зізнається, розуміє що конкуренція на його позиції у Вересі висока, адже є наддосвідчений Богдан Когут та Вадим Ющишин.

Свій перший матч у прем'єр-лізі Рівненський Верес зіграє проти львівських Карпат. Головний тренер народної команди розповідає вивчили суперника. Переконаний для вболівальників це протистояння буде цікавим.

Матч Першого туру прем'єр-ліги Рівненський Верес зіграє з львівськими Карпатами на домашньому стадіоні Авангард. Поєдинок відбудеться цієї суботи, 3 серпня о 15:30.