Викидаємо фантики на мотузочці, записуємо: Petcube, M-Pets, JR Farm, KONG, Bubimex.

Для найпросунутіших

Інтерактивний куб (майже смартфон) і розумний девайс Bites 2 lite українського стартапу Petcube з двостороннім аудіозв'язком та можливістю дистанційно видавати смаколики. Ви зможете не просто спостерігати під кутом 160°, в яких позах спить Мурзик за вашої відсутності та чим він займається ті 7 хвилин, що залишилися, а й висловити йому все, що б думаєте про його сите щасливе життя.   

Інтелектуальна HD-камера і дозатор для ласощів і ліків управляється зі смартфона. Давайте, відсипте йому смаколиків, ми знаємо, ви хочете спробувати.

І, так, можете дресирувати бешкетника, поки начальник на роботі не дивиться.

Для підвищення котячого IQ 

Міні-карусель з LED-підсвіткою на липучці CrazZzy Cat від AnimAll тренує інтелект, чистить зуби і робить масаж одночасно.

Для ледачих господарів 

Лазерна указка, вербові м'ячики з м'ятою, метелики, що танцюють, на пружині, або яскраві, класно-сучасні м'які іграшки. Кинув – поставив с ліг собі. 

Другою рукою можна скролити стрічку, а то й дивитися кіношку – пухнастий розважить себе сам. 

Ексклюзивно

 Інтернет-магазин зоотоварів E-ZOO, єдиний в Україні представляє інноваційні новинки бельгійського бренду M-Pets 

Charmy Catnip Toy Cone з котячою м'ятою для котів підвищує настрій, грайливість, енергійність, зменшує тугу за шкіряними – круте рішення не лише для них, а й для хазяїв. Ціна сподобається вам окремо.

Є ще тунель із м'ячиком, який крутиться і горизонтально, і вертикально та ще й шарудить при цьому, висадить і спантеличить бешкетника.  Їхній же Gamma бокс, з невідомим хвостатим створінням усередині, яке весь час ворушиться, подарує азарт надовго. А триповерхова вежа з м'ячиком і метеликом може одночасно зайняти кількох хвостатих. Тож беріть – не прогадаєте. Усі розроблені за участю ветеринарів і зоопсихологів. А ще вони мають дуже стильний вигляд, тож догодять будь-яким естетичним вимогам господаря.

Для любителів видовищ. Майже всі ЕКО 

Іграшки для котів із котячою м'ятою JR Farm і KONG. Є з кишеньками для м'яти і запаскою: знюхав – замінили. Є підвісний диспенсер на липучці Кіт Темпо від M-Pets. Він такого красиво-м'ятного кольору, що хочеться приволокти її котику тільки за це.

Рибов? Є! «Красиве» 

Одного погляду на Cat Toy Fish із флуоресцентної тканини достатньо, щоб захотіти стати безтурботним котиком, з таким дбайливим господарем, як ви!

Веселих ігор вам обом, цьом ваших пустунів у ніс!