У Гощанській громаді побільшало кандидатів у майстри спорту України з бойового самбо та козацького двобою.

 Про це повідомив Гощанський селищний голова Микола Панчук.

Відповідні посвідчення отримали вихованці тренера Гощанської ДЮСШ, керівника спортивного клубу «Скіф» Богдана Романовича — Антон Галяс і Єва Романович.

Лише в поточному році Єва Романович уже 4 рази здобувала титул чемпіонки: Рівненської та Вінницької областей із ММА; Рівненської області з бойового самбо; України з козацького двобою та чемпіонки Європи WCFF серед юніорок у розділі mma light (Італія).

Аналогічні досягнення і в Антона Галяса. 2024 року він став чемпіоном Рівненської області з бойового самбо та ММА; чемпіоном України з козацького двобою серед юніорів; чемпіоном Європи WCFF (mma light) та чемпіоном України з бойового самбо серед юніорів.

"Вітаю юних спортсменів із черговим кроком до спортивного олімпу! Завдяки вашій наполегливості й відданості спорту ви гідно представляєте нашу громаду на спортивній арені і довели, що здатні досягати великих висот.

Бажаю вам нових перемог, сили духу та невпинного прагнення до досконалості. Нехай кожен ваш наступний крок буде впевненим і успішним, а підтримка вашого тренера та громади завжди надихає на нові звершення. Ви — наша гордість і наше майбутнє!", - зазначив Микола Панчук.