У Рівному проводять благодійну акцію зі збору найнеобхідніших речей для військових. Приносити можна ліки, продукти харчування та засоби гігієни — все це передадуть бійцям Сил оборони.

 Про це повідомляє Гончаренко центр.

Для військових збиратимуть бокси з найнеобхіднішим — ліками, продуктами харчування, "зігрівайками" та засобами гігієни.

«Військові на фронті щодня борються за майбутнє України, а наше завдання — допомагати їм. Захисникам дуже важливо відчувати вдячність від нас за те, що вони роблять для України та українців. Ми з командою вирішили організувати теплу акцію та передати військовим частину нашої любові. Закликаємо жителів та жительок Рівного приносити найнеобхідніше до Гончаренко центру — ми подбаємо, аби військові отримали частину вашої любові якнайшвидше», — діляться у просторі.

Приносити можна шкарпетки, білизну, печиво, солодощі, чай та каву, ліки, бинти, засоби від комах та сонцезахисні засоби, вітаміни та багато іншого. З безпекових причин організатори не прийматимуть домашнє консервування — братимуть лише консерви у фабричній упаковці.

Усіх охочих долучитись до акції заохочують приносити необхідні захисникам речі у Гончаренко центр Рівне за адресою вул. Кавказька 2/1. Простір працює з понеділка по суботу з 12:00 до 17:00