"Ecoflow", дрони та системи "Starlink. 13 військових підрозділів отримали чергову партію допомоги від Рівненської громади. Зі слів військових найбільша потреба у дронах, адже вони розхідний матеріал на передовій.

Квадрокоптери Mavic 3 PRO, системи "Starlink" та підзарядні станції "Ecoflow", отримали військовослужбовці 13 військових підрозділів від рівненської тергромади. Захисники запевняють, дрони різних видів мають особливе значення на передовій.

Роман, військовослужбовець ІІІ окремої штурмової бригади. Розповідає, потреба у подібній допомозі є досить великою та має вагоме значення, тому що сьогоднішня війна є надтехнологічною.

Секретар Рівнеради та виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян, підтверджує, що найбільше військовослужбовці потребують саме дронів, адже у нинішній війні він є розхідним матеріалом.

Віктор Шакирзян наголошує, Рівненська громада буде і надалі підтримувати наших військовослужбовців. Запевняють зупинятися не збираються, адже у пріоритеті саме підтримка ЗСУ.

Читайте також: На замовлення фсб підпалив службовий пікап ЗСУ: у Рівному затримали рецидивіста