Рівненські надзвичайники здали понад 15 літрів крові для захисників Сил безпеки та оборони України. Про це повідомляють в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Сьогодні, 17 липня, рятувальники та рятувальниці Рівненщини здійснили благородний вчинок, здавши кров для поранених українських захисників. Понад 30 працівників ДСНС області об'єднали свої зусилля, щоб поповнити банк обласної станції переливання крові на майже 16 літрів рятівної рідини. Кожен з них здав по 450 мл крові.

Багато з цих людей – постійні донори, інші ж ступили на шлях донорства вперше. Проте всіх їх об'єднувало одне – щире бажання допомогти українським воїнам, які ціною власного життя та здоров'я боронять нашу свободу.

Важливо пам'ятати, що кров потрібна завжди, а у воєнний час - особливо гостро. Кожна донація може стати рятівною для наших захисників, які щодня ризикують своїм життям та здоров'ям заради свободи та незалежності України.

З цією метою рятувальники Рівненщини закликають усіх небайдужих долучитися до благородної справи та зробити свій внесок у нашу спільну Перемогу!