Чотири проєкти від Рівненської області братимуть участь у конкурсному відборі в межах програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027.

Про це йшлося під час онлайн-наради в РівнеОДА із Секретаріатом Кабміну, Агенством відновлення та Мінінфраструктури. Рівненщину представляли заступники голови ОДА Олександр Кохан та Ігор Павленко.

Так, перший проєкт - капітальний ремонт 9 кілометрів на автошляху Н25, Городище-Рівне-Старокостянтинів; другий - облаштування підземних переходів на автошляху М06 у місцях з великою кількістю ДТП; третій - модернізація залізничної станції Клевань для збільшення пропускної здатності; четвертий - забезпечення безбар'єрності на залізничних станціях Рівне та Здолбунів, а саме - облаштування ліфтів та пандусів для людей з інвалідністю.

Усі 4 проєкти є важливими для області й допоможуть підвищити рівень життя мешканців. Крім цього, реалізація ініціатив створить кращу інфраструктуру для бізнесу. Тож сподіваємось на позитивні результати конкурсного відбору, - зазначив Олександр Кохан.

Нагадаємо, Interreg NEXT Польща–Україна - програма транскордонного співробітництва, що фінансує проєкти для покращення якості життя жителів сходу Польщі та заходу України.

Джерело: Рівненська ОВА.

Читайте також: На Рівненщині збудують нове укриття, а ще два - відремонтують