Валентина Осадчук, мати загиблого Петра Осадчука з Воскодав, продовжує робити свій внесок у підтримку наших захисників. Нещодавно вона придбала для бійців першого прикордонного загону Державної прикордонної служби чотири FPV-дрони. Разом з ним благодійниця презентувала військовим 280 упаковок сухих душів, кілька ящиків дігтярного мила, вологих серветок, аерозолі та спреї для ніг. Також порадувала смаколиками, передала ящики з мівіною, печивом, вафлями, цукерками, кавою та чаєм. Для прикордонників презенти стали неочікуваними. Отримана допомога не помістилася в одну автівку.

Ми їхали за дронами, знали, що ще щось буде, але не уявляли масштаби. За раз все не вдалося забрати. До ініціативи пані Валентини долучилися волонтери з Червоного хреста та місцева Гощанська громада, - розповідає прикордонниця Олена.

Це вже третя партія безпілотників від пані Валентини для Донецького загону «Перші з честю», в якому служив її син Петро.

27-річний Петро Осадчук, кулеметник з позивним "Копчьоний", загинув, захищаючи Соледар 9 січня 2023 року. Він був єдиним сином та опорою у мами.

Чергова партія вибухових пташок від пані Валентини незабаром зроблять свій вклад у нашу спільну перемогу.

Ініціатива матері Петра Осадчука - приклад для всіх нас! Вона показує, що навіть втрата найціннішого не може зламати український дух і волю до перемоги!

Джерело: Гощанська селищна рада.

Читайте також: На Рівненщині ветерани отримають 36 квартир від держави