На території Дубенського замку провели захід на підтримку ветеранів. Подія орієнтована на соціальну адаптацію захисників. Голова Рівненської ОВА, Олександр Коваль каже, підтримувати ветеранів та їх родин одне з основних завдань.

Взяли участь у заході і 10 учасників з Рівненщини. Двоє представляли Тернопільщину. Серед них Володимир Климов, ветеран, каже спеціально до змагань не готувався, адже після останнього поранення підтримує себе у формі постійно.

Підтримка сім'ї та друзів має велике значення під час відновлення військових після отриманих поранень. Разом з Володимиром приїхала дружина та дві доньки. Вона запевняє, підтримує чоловіка у всіх його починаннях.

Ігор Головко, тренер зі спортивної реабілітації, розповідає, повернути ветеранів до мирного життя досить важко проте можливо.

Під час заходу, ветерани могли знайти заклад чи тренера для фізичного відновлення у своєму місті, дізнатись про грантові можливості та навчальні програми. Подія "Дубенська сила" несла у собі й благодійну мету. Варто додати подібні заходи планується проводити й в інших районах.

 Читайте також: Омбудсман України презентував Концепцію підтримки постраждалих