У Рівному пацієнт облив невідомою рідиною лікаря. Сталося це на території протипухлинного центру. Пенсіонер таким чином хотів помститись лікарю за невдалу, на його думку, операцію. Стан медика наразі задовільний. А от кривднику за свої дії тепер доведеться відповідати перед законом. Більше про це, дивіться далі у сюжеті.

Це Юрій Чишкевич. Лікар - хірург Рівненського обласного протипухлинного центру. Саме його кілька днів тому облили невідомою речовиною. Попередньо відомо, що це був луг. І видимих та серйозних травм лікарю він не завдав через вчасно надану допомогу колегами.

Кривдник очікував лікаря на території Рівненського обласного протипухлинного центру ще зранку. Ним виявився 75-річний пенсіонер. І навіть після вчиненого, за словами медика, погрожував прийти до нього ще.

Такий прикрий інцидент на території центру стався вперше, каже його керівник.

Наразі справою займаються правоохоронці. І за свій вчинок пенсіонер може відповідати перед законом. Але лише в тому випадку, якщо його вину доведе суд.

За вчинок батька перед лікарем вибачилась донька кривдника. Пенсіонер перебуває на волі. Санкція інкримінованої йому статті передбачає штраф або ж виправні роботи.

Читайте також: Рівненська область зберігає лідерство з реалізації програми єРобота