Захисникам України на передову передали 17 квадрокоптерів DJI Mavic PRO. Про це повідомляють в Городоцькій сільській раді.

Чергову партію з 17 квадрокоптерів DJI Mavic PRO сьогодні для наших захисників, які виконують бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту, передали Городоцький сільський голова Сергій Поліщук та секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Вкотре дякую свідомим платникам податків, які забезпечують надходження до місцевого бюджету. Переконаний, що дрони від Городоцької тергромади допоможуть нашим Воїнам захистити свої життя і знищити якнайбільше ворогів, – зазначає сільський голова Сергій Поліщук.

Квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro оснащені системою камер з трьома об’єктивами. З їх допомогою наші захисники зможуть проводити розвідку бойових позицій ворога та коригувати дії артилерії відповідно до даних, що отримали під час стеження.

Квадрокоптери придбано за бюджетні кошти Городоцької територіальної громади та у рамках співпраці з Рівненською міською територіальною громадою.






Читайте також: На Іграх Нескорених в Канаді виступить старший сержант із Рівненщини