Нагадаємо, 30-річний чоловік помер ще у травні. Через кілька днів після бійки, в яку потрапив на своє день народження. У Романа трапився конфлікт з охоронцем місцевого універмагу. Свідки стверджували, що той бив чоловіка палицею по голові.

Кривдника Романа затримали. Підозрюваним став місцевий житель Віталій Друзюк. Спершу проти нього порушили кримінальну справу за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, та згодом справу перекваліфікували. На вбивство з необережності. Сам Віталій Друзюк нашій програмі розповів, що палицею нікого не бив, а в той вечір був змушений захищатись.

У вересні на вимогу родичів була проведена ексгумація тіла Романа Сидорчука. Та нічого нового судмедексперти слідчим не сказали, - розповідають в обласній міліції.

Батьки Романа Сидорчука вимагали судити кривдника їхнього сина за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Та слідчі вирішили інакше - змінювати кваліфікацію справи вони не стали.

У суді, розповідає Анатолій Грицишин, обвинувачений відповідатиме за вбивство з необережності. Програма «Патруль» стежитиме за цієї справою – про нові обставини ми розкажемо в наших наступних випусках.