Назавжди 27. У Рівному відкрили меморіальну дошку полеглому захиснику Богдану Рокицькому. Розмістили її на фасаді ліцею, де навчався військовий. З перших днів великої війни пішов добровольцем на фронт. На жаль, 9 жовтня 2022 року загинув на Херсонщині.

Людина з незламним характером та великою силою волі. Таким запам'ятався загиблий герой з Рівного, Богдан Рокицький своїм друзям, рідним, який 24 лютого 2022 року, добровольцем пішов до військкомату.

Богдан навчався у Рівненському ліцеї № 8. На фасаді будівлі й встановили пам'ятну дошку герою, яку урочисто відкрив батько Василь Леонтієвич.

Людмила, була вчителькою Богдана Рокицького. Пропрацювала у навчальному закладі майже 30 років. Розповідає, він був з її останніх випускників. У пам'яті колективу навчального закладу залишився щирим та добрим.

Займався спортом. Зібрав власноруч електровелосипед, хотів і далі вчитися, розвиватися у цьому напрямі. За своє активне життя мав багато друзів.

Востаннє рідні говорили з Богданом Рокицьким шостого жовтня. А вже незабаром їм зателефонували та сказали, що чоловік серед зниклих безвісти. 27-річний солдат стрілець-снайпер Богдан Рокицький загинув 9 жовтня на Херсонщині.

Читайте також: Загиблому на фронті бійцю просять присвоїти звання Героя України