Рівне отримає оновлену стратегію розвитку, яка враховує сучасні виклики та потреби. Сьогодні відбулося перше засідання Стратегічного комітету. До розробки залучені найкращі міжнародні експерти. Нова стратегія спрямована на економічний розвиток, збільшення бюджету та підтримку військових, що є надзвичайно важливим у сучасних умовах.

 У Рівному відбулося перше засідання Стратегічного комітету, який розпочав роботу над стратегією розвитку міської територіальної громади до 2028 року. До складу комітету увійшли 36 учасників, куруватимуть проектом кращі українські і європейські експерти.

Раніше існував проєкт розвитку громади до 2027 року, який не був затверджений. Та документ утратив свою актуальність у зв'язку з початком повномасштабного вторгнення.
Під час створення документа будуть визначені стратегічні та операційні цілі, завдання, сценарії розвитку громади, а також проведено аналіз її сильних і слабких сторін. До розробки стратегічних документів долучили цілу низку знаних міжнародних експертів, які допоможуть в його підготовці.

Участь в засіданні взяли представники різних сфер діяльності. Це і медики, і освітяни, і представники громадського сектору та бізнесу. Усе, аби якісно і експертно по кожній галузі підійти до питання розвитку міста.