Утеплили фасад та встановили сонячні панелі. У Рівному завершили термомодернізацію дитячого садочка. Здійснили за кошти гранту. Також у заклад дошкільної освіти придбали корекційно-розвиткове обладнання. Більше, далі у сюжеті.

Таку інтерактивну підлогу встановили у рівненському дитячому садку №35. Призначена вона для розвитку дітлахів з вадами зору.

Також у дитсадку встановили сонячні панелі задля забезпечення енергією заклад. Та утеплили фасад.

Вдалося термомодернізувати дитсадок завдяки грантовим коштам Північної екологічної фінансової корпорації. Виконувач обов'язки міського голови та секретар Рівнеради Віктор Шакирзян каже, співпраця з міжнародними партнерами дає змогу заощаджувати кошти міську бюджету, і тим самим витрачати їх на підтримку Збройних Сил України.

35 садочок не єдиний, де реалізовуватимуть такий проект. Нині, до завершення підходять роботи з термомодернізації будівель закладів дошкільної освіти «Центр Пагінець», навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина». А вже найближчим часом плануються роботи у 7 та 57 дитсадках.

Як зазначив секретар Рівнеради Віктор Шакирзян, продовжуватимуть заходи з енергоефективності в нашій громаді. До слова, дитсадок №35 відвідує 123 дитини. Загалом у Рівному в закладах дошкільної освіти навчається понад 9 тисяч дітлахів.