Зменшення заторів та розвиток громадського транспорту. У Рівному пройшла зустріч представників громадської організації Vision Zero з місцевою владою. Обговорили проблеми та перспективи розвитку міського транспорту. Більше, далі у сюжеті

Рівне одне з лідерів у розвитку сталої мобільності. Задля цього долучають експертів, які дають рекомендації з удосконалення організації руху громадського транспорту. Відтак в обласному центрі міські обранці зустрілися з представниками громадською організацією Vision Zero.

У Рівному працював спеціаліст з міської мобільності та транспортного планування Антон Гаген,запрошений громадянською мережею «ОПОРА». Чоловік висловив своє перші рекомендації щодо поліпшення ситуації в місті.

Директор Рівнеелектротрансу Валентин Ткачук каже, у Рівному мало тролейбусів з автономним ходом. На все вплинула війна.

Виконувач обов'язків міського голови, секретар Рівнеради Віктор Шакирзян каже, систему громадського транспорту у місті постійно вдосконалюють. Роблять нові розв'язки, проїзди. Усе аби розвантажити місто від заторів. Також роблять акцент на транспорті з автономним ходом та низькою підлогою, аби забезпечити безбар'єрність для пасажирів.

Віктор Шакирзян додає, на меті залучити міжнародних партнерів та донорів, аби удосконалити систему громадського транспорту. Усе, аби жителі міста мали змогу пересуватися з комфортом та у безпеці.