За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували шість пожеж та сім разів надавали допомогу населенню. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

01 липня о 15:54 у с. Старий Корець, Рівненського району загоряння будівельного сміття на площі 0,02 га. Причина та збитки встановлюються

01 липня о 18:48 у с. Хиночі, Вараського району в приватному господарстві вогнем знищено покриття, перекриття господарчої будівлі та 20 тонн сіна. Причина та збитки встановлюються.

01 липня о 19:17 у селищі Клесів, Сарненського району вогнем знищено неексплуатуючий будівельний вагончик. Причина та збитки встановлюються.

02 липня о 00:39 у м. Рівне по вул. Вербова вогнем пошкоджено ліве переднє колесо та лівий передній підкрилок легкового автомобіля «Nissan Almera Classic». Причина та збитки встановлюються.

02 липня о 03:27 у м. Рівне по вул. Буковинська вогнем знищено моторний відсік, пошкоджено лобове скло та салон легкового автомобіля «Nissan Pathfinder». Причина та збитки встановлюються.

02 липня о 04:58 у селищі Володимирець, Вараського району вогнем пошкоджено покриття та перекриття по всій площі новобудови житлового будинку. Причина та збитки встановлюються.

01 липня о 12:11 у м. Дубно по вул. Сурмичі надання допомоги працівникам поліції при ДТП по відключенню клем акумуляторної батареї та газової установки деформованого легкового автомобіля.

01 липня о 12:57 у с. Стара Рафалівка, Вараського району надання допомоги працівникам поліції по підняттю мертвого тіла чоловіка з озера.

01 липня о 17:34 неподалік с. Малево, Дубенського району надання допомоги по підняттю тіла жінки з р. Стир.

01 липня о 18:48 поблизу с. Федорівка, Сарненського району на автодорозі «Київ – Ковель - Ягодин» надання допомоги автомобілю який з'їхав у кювет.

01 липня о 20:13 у м. Сарни по вул. Дослідна станція надання допомоги по відкачуванню води з підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків.

01 липня о 20:40 у м. Рівне по вул. Кулика і Гудачика надання допомоги по відкриванню вхідних дверей квартири, в якій знаходилось тіло господаря, 1970 року народження.

01 липня о 22:17 у м. Сарни по вул. Зелена надання допомоги по відкачуванню води з підвального приміщення житлового будинку.