Найспекотніший день, + 37 градусів. На Рівненщині вирує пекельна спека. Люди ринули до водойм, тим часом медики радять ховатись від палючого сонця, бо це небезпечно. Як рятуються рівняни, дивіться далі.

Ось такий вигляд цими вихідними мав кар'єр у селі Базальтове на Костопільщині. Не менше людей було і на інших водоймах Рівненщини. Причиною стала спека, яка прийшла на територію області. Окрім купання медики нагадують і про інші методи як охолодити свій організм.

А ще не забувати про сонцезахисні креми та головні убори. Для тих хто немає можливості сходити на водойми, в місті розміщують водяні арки. Які чи не найбільше до вподоби дітям.

Не турбує надмірна спека й Ігоря. Чоловік досить часто засмагає на озері Басів Кут.

Найбільші сміливці місцем для купання обирають фонтан просто у центрі міста. Разом з тим дітям та людям похилого віку медики радять берегтися надмірної спеки. Стосується це і людей з хронічними захворюваннями. Кому ж стало погано через спеку лікарі нагадують як допомогти такій людині.

Хоч на зміну спеки цього тижня прийдуть дощі та прохолода, все ж вона повернеться уже на наступні вихідні. Тому медики радять в пік активності сонця менше перебувати на вулиці.