Пішла ціла епоха. У Рівному провели в останню дорогу Станіслава Рязанова - одного з найвідоміших бізнесменів Рівного та депутата Рівнеради кількох скликань. Його серце перестало битися у віці 73 років. Знайомі та близькі Станіслава Рязанова розповідають - це невимовна втрата для Рівного, адже чоловік багато вклав у розвиток міста та окрім всього був і благодійником. Більше про легенду міста розповість Павло Невесенко.

Це інтерв'ю Станіслав Рязанов давав 9 років тому. Він завжди говорив, те, що думає, був принциповим та щирим. На жаль його життя обірвалося у віці 73 років. Сьогодні у храмі святого Йоана Павла ІІ ніде яблуку впасти. Чимало рівнян ідуть віддати останню шану Станіславу Рязанову. Усі як один говорять - від нас пішла ціла епоха.

Станіслава Рязанова пам'ятатимуть як відомого бізнесмена, який, зокрема, першим у місті налагодив виробництво металопластикових вікон та був власником однієї з найбільших будівельних компаній. Але найбільше ті, хто знав Станіслава, розповідають про його людські якості.

Окрім цього, Станіслав Рязанов був депутатом Рівнеради кількох скликань. Там його пам'ятають як принципову людину. Він завжди мав що сказати і йому було що сказати.

А ще про Станіслава Рязанова говорять, як відданого патріота міста і України. Він вірив у перемогу нашої країни та планував, як сприятиме її розвитку після.

Успішний бізнесмен, патріот, благодійник, порядна людина та сім'янин. Саме таким усі запам'ятають Станіслава Рязанова, людину яка завжди говорила те, що думала.