Виїхала за два дні до окупації. Мова про переселенку з Харківщини. Жінка все життя присвятила музиці, творила у містечку Борове. Втім змушена була переїхати у безпечне місце. Нині продовжує займатися улюбленою справою - навчає дітлахів гри на фортепіано вже у Рівному. Нещодавно викладачці вдалося навіть повернути музичні інструменти з рідного міста. Подробиці далі у сюжеті.

Так вимушена переселенка Олександра Шапошнікова грає на врятованому, з рідного міста, фортепіано. Привезли його з містечка Борове Харківської області.

Олександра Шапошнікова працювала у Боровій в музичній школі. Та у квітні 2022 року жінка вимушена була покинути рідне місто. За два дні після від'їзду Борову окупували. Нині, Олександра працює в Рівненській дитячій музичній школі №2.

Нині, Борова деокупована. Та щоденно місто обстрілюють. Одна з ворожих ракет прилетіла в тамтешню музичну школу. Після цього, було прийняте рішення врятувати музичні інструменти.

Поки музичні інструменти ще не розпакували. У школі канікули.

Загалом, з Борової вдалося вивезти 6 музичних інструментів. Найцінніший з них рояль. Новим він вартує близько 3 мільйонів гривень.