Впав у кому і на жаль з неї уже не вийшов. Трагедія сталася в Рівненській обласній лікарні. Там чоловіку проводили обстеження, під час якого йому стало погано, і невдовзі той помер. В закладі наразі проводять внутрішнє службове розслідування. А рідні чоловіка хочуть аби винні у його смерті понесли заслужене покарання. Більше про це, дивіться далі у сюжеті

Халатність лікарів чи нещасний випадок? В Рівненській обласній лікарні під час планового обстеження стало погано чоловікові. Той раптово впав у кому і на жаль з неї уже не вийшов. Рідні померлого в усьому звинувачують лікаря, який його оперував.

Такий допис у соціальній мережі інстаграм у себе на сторінці опублікувала донька померлого чоловіка. В медзакладі ж кажуть, за словами лікаря він усе робив правильно.

Та все ж там проводять службове розслідування. Найперше вивчають медичну документацію. І якщо виявиться, що лікар чи медичний персонал винний у смерті пацієнта вони понесуть покарання, кажуть в обласній лікарні.

Опісля внутрішнього службового розслідування у медзакладі перевірку проведуть на рівні Департаменту.

Тим часом рідні чоловіка уже написали заяву в поліцію та скаргу в Міністерство охорони здоров`я України. Хочуть аби винні у смерті їхнього тата та чоловіка були покарані.