На Рівненщині пройшли навчання з базової військової підготовки мобілізованих. Новачки опановують вогневу і тактичну підготовку, вивчають інженерну справу, отримують навички з мінно-вибухової справи, тактичної медицини та основ роботи зі зв’язком. Також новобранців готують і психологічно. Вони проходять смугу перешкод, де інструктори намагаються максимально створити імітацію бою. Більше про це дивіться далі у сюжеті.

Постріли справжні - бойові дії ні. На Рівненщині пройшли навчання з базової військової підготовки мобілізованих солдатів.

Військовослужбовці зізнаються такі навчання це можливість опанувати усі необхідні навички, які стануть у пригоді в реальному бою. Однією з таких є тактична медицина. Тут військові відточують елементи евакуації побратимів.

Також під час навчань військовослужбовці опановують вогневу і тактичну підготовку, вивчають інженерну справу, отримують навички з мінно-вибухової справи та роботи зі зв'язком.

В реальному бою найважливіше це підтримка бойових побратимів зізнаються військові. Важливо зберегти життя кожного солдата розповідає Роман.

Такі навчання постійно проводять по різних навчальних полігонах країни. Адже військовим потрібно не лише набувати навички, а й відточувати свою майстерність. Це допоможе зберегти життя наших захисників в реальному бою.

Читайте також: Понад 500 родини з Рівненщини скористалися доступною іпотекою єОселя