У Рівному пройшло засідання новоствореної Молодіжної ради. Обговорювали важливі питання, будували плани на найближче майбутнє. Заручилися й підтримкою міської ради. Як обирали учасників та що планують робити вже незабаром — далі у сюжеті.

У Рівному відбулося засідання новоствореної молодіжної ради. Стати її частиною могли усі охочі віком від 14 до 35 років. Було понад сорок претендентів та обрали тільки 21 особу. На засіданні обговорювали питання які хвилюють сучасну молодь та обрали голову ради, нею стала Іванна Одейчук. Вона каже, потреб у молоді є багато. Та головне, щоб підтримували у її починаннях.

Вадим один з учасників новоствореної молодіжної ради. Розповідає, вирішив вступити до неї аби допомогти вдосконалити молодіжну політику нашого міста. Та вже знає з чого потрібно розпочати свою роботу.

Секретар Рівнеради, виконувач обов?язків міського голови Віктор Шакирзян каже, створювати подібні осередки та допомагати молодому поколінню важливо. Потрібно це для того, аби молодь бачила перспективи та залишалася у рідному місті та розвивала його.

Серед представників новоствореної молодіжної ради є також представники ВПО. Варто додати учасники вже мають великі плани на найближчий час. У середині липня хочуть провести навчання з домедичної допомоги для всіх охочих.