У Рівненському районі рятувальники надали допомогу у ліквідації наслідків ДТП за участю легкового автомобіля.

25 червня о 10:50 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про ДТП у селі Іванівка Соснівської тергромади Рівненського району. У повідомленні йшлося, що легковий автомобіль зіткнувся з деревом і є потерпілі.

На місці пригоди оперативно були направлені пожежно-рятувальні відділення ГУ ДСНС з с. Соснове та м. Березне.

Прибувши до місця ДТП рятувальники побачили, що в автомобілі марки «Ford Focus» перебуває пасажир без ознак життя. Його за допомогою спеціального обладнання було деблоковано із понівеченого транспортного засобу. Також з метою недопущення загоряння автомобіля, надзвичайники відключили клему акумуляторної батареї, - повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Рівненській області.

Внаслідок ДТП водій 2003 року народження був деблокований до приїзду рятувальників та переданий працівникам швидкої медичної допомоги.

Від отриманих травм на місці загинув 24-річний пасажир — рідний брат водія. Його тіло із понівеченого автомобіля деблокували рятувальники. Кермувальника із тяжкими травмами доставили в реанімацію.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування, - повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Обставини смертельної ДТП встановлюють.

Читайте також: Внаслідок ДТП у Вараському районі постраждав 15-річний мотоцикліст